Spangvej 15, Bjerndrup, 6070 Christiansfeld

Gennemrenoveret flot bolig, to gode udbygninger og 2.936 m2 grund.

Ualmindelig charmerende og hyggelig ejendom beliggende midt i den smukkeste natur i den hyggelige landsby Bjerndrup, tæt ved daginstitution fra 0 til 6 år i Stepping, den populære Stepping Friskole samt Trekløverhallens idrætsfaciliteter.
 
Ejendommen har i beboelsesdelen gennemgået en gennemgribende renovering af nuværende ejer, som bl.a. har lavet køkken, badeværelser, skiftet gulve, lofter, el og VVS. Boligen fremstår derfor super indbydende og 100% indflytningsklar.
 
Boligen er på 161 m2 og indeholder i stueplan:
 
Rummelig entré med videre adgang til bryggers med installation til vaskemaskine/tørretumbler. Flotte klinkegulv og pæne lyse elementer fra HTH i begge rum.
Flot køkken/alrum i direkte forbindelse til stue. I køkkenet er lyse elementer fra HTH og masser af opbevaringsplads i store skuffer. I alummet er der pilleovn og i hele rummet er der pænt laminatparketgulv.
To fine værelser i varierende størrelse og lækkert badeværelse med brus.
 
Første sal har loft til kip med fritlagte bjælder samt troltexlofter. Første salen indeholder:
 
Stor repos som f.eks. kan bruges til legerum eller kontor.
Romantisk soveværelse.
Endnu et lækkert badeværelse med brus.
 
Til ejendommen høres desuden to udbygninger, den ene er en tidligere staldbygning på cirka 200 m2 og derudover er udhus på 60 m2, begge dele med mange anvendelses muligheder.
 
Grunden er på 2.936 m2, så her er masser af plads at boltre sig på.
 
En helt igennem vidunderlig ejendom med skøn atmosfære - skal simpelthen opleves!!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud