Rytterskolevej 19, Nr Bjert, 6000 Kolding

6 MÅNEDERS DISPOSITIONSRET/ GRATIS HUSLEJE!! Super lækker JJ Hansen villa fra 2017, skønt køkken/alrum med rustik murstensvæg og separat forældre-/børneafdeling.

Nu udbydes en spændende kvalitets villa fra JJ Hansen huse - opført i 2017, beliggende på lukket villavej i Nr. Bjert - med indkørsel via Gl. Drejensvej, hvorfra der er stisystemer til Lyshøjskolen, børnehave, idrætsfaciliteter, bager og indkøb.
 
Samtidigt er man tæt ved den skønneste natur med skov og vand, bl.a. omkring Kolding fjord, den nye badebro og Trapholt museet.
 
Boligen er med attraktiv planløsning, skønt stort køkken/alrum og separat forældre-/børneafdeling. Villaen er på i alt 151 m2 bolig, og overalt er masser af lys, mange fine detaljer og lækkert materialevalg.
 
Villaen indeholder:
Entré med videre adgang til godt bryggers med masser af opbevaringsplads og installationer/teknikrum.
Stort lækker lyst køkken/alrum med flotte elementer fra invita og kvalitets hvidevarer. Der er stor kogeø med mulighed for, at have et par barstole stående, så både de mindste og gæster kan hygge sig og følge med under madlavningen. Fra alrum er udgang til terrasse og have.
Hyggelig stue med flere muligheder for indretning.
Stort soveværelse med faste skabe - i direkte forbindelse til lækkert forældrebadeværelse med dobbelt brus.
Børneafdeling med to gode børneværelser og badeværelse med brus. Der er desuden ekstra kontor/værelse.
 
 
Der er loft til kip og troldtekt lofter samt gulvvarme i hele huset. Alle indvendige vægge er lette og kan flyttes.
 
Til boligen hører også overdækket indgangsparti, dobbelt carport og godt redskabsrum. Grunden er på 807 m2, så den er overkommelig og nem at holde. Den er primært udlagt i græs og skøn syd-/vestvendt terrasse.
 
SÆLGER TILBYDER 6 MÅNEDERS DISPOSITIONSRET/GRATIS HUSLEJE - tal med mægler om dette.
 
En super lækker bolig - lige til at flytte ind i. Velegnet til køberen, der ønsker en bolig, der er nem at bo i - uden en masse vedligehold og uden en stor have at passe. Skal opleves!!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud