Irisvej 1, 6000 Kolding

Charmerende gennemrenoveret bungalow på 182 etagemeter og tilhørende erhvervsbygning/gildesal/garage/anneks/værksted på 117 m2. Mulighed for værksted eller småerhverv.

Ualmindelig hyggelig og charmerende bungalow beliggende i Kolding sydlige bydel, tæt fjorden og Marina Syd, adskillige indkøbsmuligheder, skole, børnehave, Kolding Centrum, Geografisk have og grønne områder.
 
Den samlede ejendom består at to matrikler på henholdsvis 619 m2 og 506 m2 - med to ejendomme, en skøn renoveret bungalow og en erhvervsbygning, som er anvendelig til mange formål.
 
Boligen er oprindeligt opført i 1947, men nuværende ejer har foretaget en gennemgribende renovering af stueplan, og bl.a. skiftet vinduer, lavet skønt køkken og lækkert badeværelse. Den er på ialt 182 etagemeter, fordelt på to plan.
 
Stueplan indeholder:
Entré med trægulv.
Soveværelse med skabe og trægulv.
Hyggelig stue i direkte forbindelse til skønt køkken/alrum. Fra stue er udgang via dobbelt glasdør til dejlig stor altan. Køkkenet er med lyse tidsvarende elementer. Fra køkken er nedgang til underetage. Køkken/alrum og stue er med trægulve.
Lækkert badeværelse med bruseniche, væghængt toilet og flot skabsarrangement.
 
Underetagen indeholder:
Vaskerum med installation til vaskemaskine og tørretumbler.
Teknikrum.
Badeværelse med brus.
Fire disponible rum i varierende størrelse.
Fra underetage er også direkte udgang til haven.
 
Erhvervsbygningen som er på 117 m2 kan anvendes til mange forskellige formål og er p.t. indrettet med:
Stort multirum med tekøkken.
To mindre disp. rum samt et større disp. rum.
Toilet.
Carport og to redskabsrum.
 
Det samlede grundstykke er på ialt 1125 m2 og anlagt både i skøn have med terrasse, græsplæne og bede. Derudover er et stort stykke belagt med perlegrus, så der er gode parkerings muligheder - også til mange biler.
 
En spændende ejendom, som sjældent udbydes til salg - skal opleves!!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud