Toftegårdsvej 14, Agtrup, 6091 Bjert

Ualmindelig charmerende ejendom på i alt 279 m2 beliggende i Sdr. Bjert og med et hav af muligheder.

Ualmindelig charmerende ejendom beliggende på rolig lukket vej i Sdr. Bjert - tæt ved skole, offentlig transport, indkøb og samtidigt tæt ved naturskønne omgivelser i form af både skov og strand. 
 
Ejendommen rummer en helt særlig atmosfære og har mange fine detaljer bl.a. flotte gamle bræddegulve, fritlagte bjælker samt den charmende gamle kakkelovn. 
 
Huset er opført i 1877 og er på i alt 279 m2 beboelse og desuden er der 12 m2 kælder. 
 
Stueplanen indeholder: 
 
Flot lyst køkken med gode opbevaringsmuligheder, masser af bordplads og alt i hårde hvidevarer - der er desuden plads til et par barstole, hvor familiens mindste kan lave lektier, tegne eller følge med i madlavningen. 
To store stuer en suite, hvor man har de flotte bræddegulve. Fra køkkenet er der franske døre til den ene stue. I den anden stue er den gamle kakkelovn placeret. Der er adgang til den overdækket terrasse fra den ene af stuerne. 
Soveværelse samt 3 børneværelser/kontor i varierende størrelser. 
Badeværelse med brus. 
Bryggers med plads til vaskemaskine/tørretumbler samt skabsvæg med skydelåger. 
Fordelergang. 
Entré hvor der ligeledes er trappe til første salen. 
 
På første salen er: 
 
Stor stue med fritlagte bjælker og flotte gulve - her er mulighed for at indrette sig på mange måder. Den ene del af stuen er indrettet med skabe/skuffer samt håndvask. 
Desuden er der to store værelser, hvor loftet går op i kip. Værelserne er ligeledes med flotte gulve. 
Lækkert badeværelse med væghængt toilet, brus samt nedsunket badekar. 
 
Til ejendommen hører desuden 84 m2 syd-/vestvendt overdækket terrasse. 
 
Grunden er på i alt 1873 m3 primært udlagt i græs, så den er nem at holde og samtidigt med god plads til familiens mindste. 
 
En ejendom med et hav af muligheder - f.eks. for den pladskrævende familie eller med mulighed for at have hjemmekontor/arbejdsplads.
 
Her er virkelig tale om en super hyggelig ejendom med masser af plads, sjæl og adskillige af indretningsmuligheder - skal opleves!!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud