Lykkegårdsvej 3, kld., 6000 Kolding

Åbent hus: 14.11.2019 fra kl. 16:00 til kl. 16:30

Moderniseret lys indflytningsklar ejerlejlighed med stor garage.

Denne skønne og moderniseret ejerlejlighed er beliggende i Kolding midtby, tæt ved Kolding gågade, skønt naturområde omkring Kolding Ådal og Stejlbjerganlægget, fitnesscenter, forskellige indkøbsmuligheder, skole samt diverse uddannelsessteder, bl.a. Designskolen, IBC og Syddansk Universitet.
 
Den er på ialt 68 m2 ifølge BBR og indeholder:
 
Entre med plads til garderobe.
Dejligt lyst køkken.
Godt badeværelse med installation til vaskemaskine og tørretumbler.
Soveværelse.
Hyggelig stor stue med brændeovn.
 
Til lejligheden hører desuden egen stor garage, hvor der bl.a. også er plads til, at have brænde til brændeovnen samt kan der opsættes en tørretumbler. Udover garagen er der også en parkeringsplads.
 
Ejerforeningen består af i alt 3 ejerlejligheder og er beliggende i en flot rødstensejendom fra 1934. Der er fælles hyggelig have.
 
Det er en god og velfungerende ejerforening som bl.a. har lavet følgende projekter: fjernvarme i 2013, fugning af to ydervægge i 2015, udvendig maling af tilstødende bygninger i 2016, maling af udvendigt plankeværk i 2018 samt skiftet taget i 2018. 
 
Lejligheden har en optimal planløsning og kan derfor også bruges til udlejning/forældrekøb eller som delelejlighed for to studerende.
 
En flot indflytningsklar lejlighed med attraktiv god beliggenhed og garage - skal opleves.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud