Højbovej 31, Bramdrupdam, 6000 Kolding

Åbent hus: 16.11.2019 fra kl. 13:00 til kl. 13:30

Velholdt og flot villa beliggende i børnevenlig lomme - fremstår indflytningsklar og med en helt særlig atmosfære.

Denne velholdte og flotte villa er beliggende i børnevenlig lomme i Bramdrupdam, tæt ved indkøb, Kolding Storcenter, skole, idrætsfaciliteter, stisystemer til smuk natur og bl.a. Marielundsskoven, golfbane, og med nem og hurtig adgang til motorvejsnettet.
 
Villaen er opført i 1976, og den er løbende passet og vedligeholdt, f.eks. kan det nævnes at der er lavet flot udestue, terrasse, skiftet køkken og lavet lækkert badeværelse. Boligen fremtræder derfor som en tidssvarende bolig og den er 100% indflytningsklar.
 
Villaen er på i alt 160 m2 beboelse og derudover er 40 m2 disponible rum i underetagen samt en skøn udestue med fantastisk udsigt over haven på 11 m2.
 
Villaen indeholder i stueplan:
 
Entré med videre adgang til pænt lyst gæstetoilet.
Godt værelse/kontor.
Hyggeligt lyst køkken med spiseplads samt skøn udsigt over haven.
Stor dejlig stue med plads både til spisestue og opholdsstue.
Fra både køkken og stue er udgang til skøn stor udestue - og videre adgang til den mest hyggelige altan med videre adgang til haven.
 
I underetagen er:
 
Lækkert stort badeværelse med gulvvarme og med både brus og spa.
Stort bryggers med installation til vaskemaskine/tørretumbler.
Viktualierum/depotrum samt 3 store værelser.
 
Der er flot klinkegulv i bryggers, bad og gangareal i underetagen. 
 
Grunden er på 979 m2 med en ualmindelig flot og velholdt have. Haven består af græsplæne, blomsterbede, træer- og en dejlig flisebelagt terrasse.
 
Til ejendommen hører også carport og redskabsrum.
 
Her har du virkelig en dejlig familievenlig bolig, beliggende i et dejligt fredeligt område og alligevel tæt på bl.a. skole, supermarked og et stort attraktivt butiksområde omkring Kolding Storcenter. 
 
Huset står indflytningsklar og rummer masser af hyggelige kroge og atmosfæren er fantastisk. En ejendom lige til at flytte ind i - ring for fremvisning!!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud