Lyshøj Alle 116, Strandhuse, 6000 Kolding

Luksuriøs og præsentabel udsigtsvilla, med et hav af muligheder og en fantastisk udsigt.

Luksuriøs udsigtsvilla beliggende på en af Koldings absolut bedste placeringer med imponerende udsigt over Kolding fjord og området omkring den nye badebro.
 
Ejendommen er beliggende i Strandhuse og er opført i 1974 - den oser af kvalitet og er tidsløs klassisk og særdeles præsentabel. Den er opført i to plan og med sine i alt 404 boligkvadratmeter rummer den masser af plads og alskens muligheder - både for den store familie eller for, at anvende en del til hjemmearbejdsplads eller liberalt erhverv (skal naturligvis godkendes). Samtidigt er man tæt ved Lyshøj skolen, idrætsfaciliteter, indkøb, Trapholt og den skønneste natur omkring fjord og skov. 
 
Overalt er lækkert lysindfald og imponerende fjordudsigt fra store vinduesparter, terrasse samt værelser - Der ses flere skibe end biler. 
 
Villaen er på i alt 404 m2 beboelse fordelt på to plan og derudover er yderligere 28 m2 disponibel underetage.
 
Der er indgang via underetage som indeholder:
 
Vindfang med videre adgang til garderobe.
Flot hall med trappe til første sal.
3 gode store værelser, f.eks. anvendelige til børneværelser, kontor eller lign.
Tekøkken samt to toiletter.
Stort lyst multirum med videre adgang til haven. I multirummet har der oprindeligt været pool og poolen er stadig bevaret under gulvet.
Adskillige disponible rum - velegnet til hobbyformål eller værksted.
 
På første sal er:
 
Flot stor fordelergang med brændeovn.
Køkken med spiseplads og spisestue, der er god mulighed for, at lave åbent køkken/alrum, hvis man ønsker det.
To smukke opholdsstuer som er adskilt af rå murstens mur med pejs til den ene side. Fra opholdsstue er udgang til den mest vidunderlige terrasse med fantastisk udsigt over fjorden.
Stort soveværelse - ligeledes med udgang til det skønneste ugenerte terrasseområde.
3 fine værelser.
2 badeværelser.
 
Grunden er på 1807 m2 og velanlagt med græsplæne, terrasse, bede, træer og flotte buske. Der er en stor flisebelagt indkørsel med gode parkeringsmuligheder bl.a. den store carport der er i forbindelse med huset.
 
En gennemført smuk og præsentabel ejendom, med et hav af muligheder og med en fantastisk udsigt - skal simpelthen opleves!!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud