Højmosevej 2A, 6093 Sjølund

Ualmindelig spændende og charmerende gennemrenoveret ejendom, beliggende i rolige naturskønne omgivelser - tæt ved skov og strand og med blot 10 minutters kørsel til Kolding Centrum

Ejendommen er oprindeligt opført i 1931, men er i 2006 gennemgribende renoveret og moderniseret, med respekt for husets oprindelige charmerende stil. Det eneste originale der er tilbage, er således dele af ydervæggene, alt andet er skiftet, herunder installationer, tag, vinduer, der er etableret gulvvarme i hele beboelsen, varme/kølingsanlæg, genvex anlæg og alt er renoveret i stilfulde tidsløse - og samtidigt spændende materialer.
 
Boligen rummer masser af lys og luft, ialt er her 242 boligkvadratmeter, og derudover er der funktionel dobbelt garage på 41 m2 og godt fritliggende værksted/udhus til handymanden på 38 m2. Værkstedet er fuldt isoleret og der er indlagt elektricitet i både garagen og værkstedet.
 
Ejendommen indeholder i stueplan:
 
Entré med flot klinkegulv og håndvask.
Stort badeværelse med badekar, toilet og installation til vaskemaskine og tørretumbler.
Skøn rummelig stue i åbent forbindelse med køkken/alrum. Fra stue er udgang til vestvendt stor træterrasse. Stuen er med pejs og trappe til første sal.
Køkkenet er i sort højglans og med god arbejdsplads.
Stueplan rummer desuden godt viktualierum med videre adgang til teknik rum.
 
På første sal er stor repos, velegnet til ekstra hyggestue, kontor eller legerum for familiens mindste.
Derudover er der fordelergang, dejligt badeværelse med brus, depotrum, soveværelse samt ekstra værelse.
 
Grunden er på 2065 m2 og anlagt i skøn have med blomster, buske og frugttræer. Størstedelen er dog udlagt i græs, så den er overkommelig at holde.
 
En helt igennem unik og spændende ejendom, med helt særlig atmosfære - ejendommen kan ikke beskrives - den skal simpelthen opleves.

Kontakt os

  • Trine Kjøller

  • Indehaver, Ejendomsmægler MDE
  • T: 6915 6000
  • M: 6915 6000

Bestil fremvisning

Giv et bud