Dalbyvej 1B, Vonsild, 6000 Kolding

Charmerende gennemrenoveret villa med god værksteds-/hobbybygning og hyggelig have.

Denne hyggelige gennem moderniseret villa er beliggende i attraktivt boligområde i Vonsild - tæt ved indkøb, skole, sportshal, grønne områder, motorvejstilkørslen og samtidigt i cykelafstand til Kolding centrum.
 
Ejendommen er oprindeligt opført i 1915, men er gennemrenoveret og moderniseret i flotte kvalitetsmaterialer, så den fremstår som en tidssvarende og hundrede procent indflytningsklar villa bl.a. kan nævnes, at der er flotte hvide lofter og vægge, fritlagte bjælker på første sal, hems og tidssvarende gulve (bl.a. klinker og træ). Der er desuden IHC-styring i huset.
 
Ejendommen er på i alt 126 veludnyttede m2 og indeholder i stueplan:
 
Entré med godt skab med skydelåger.
Dejligt badeværelse med brus.
Lyst og fantastisk lækkert køkken/alrum med brændeovnsindsats, som er med til at danne ramme om hjerterummet i huset. Køkkenet er med flotte hvide Ikea elementer.
Hyggelig opholdsstue.
Godt værelse.
 
Der er gulvvarme i stueetagen.
 
På 1. sal er:
 
2 gode værelser med fritlagte bjælker, hems samt et rigtig pænt badeværelse.
 
Herudover hører der en god værkstedsbygning til ejendommen på 38 m2, som kan bruges til mange forskellige gøremål. Der er ligeledes carport og et redskabsrum.
 
Grunden er på 632 m2 og anlagt i hyggeligt haveanlæg - primært udlagt i græs, så der er god plads til familiens mindste. Der er desuden terrasse og en god gårdsplads - så der er god plads til parkering af flere biler.
 
Vonsild er i rivende udvikling, og der er flere nye udstykninger i området.
 
Stemningen og kvaliteten skal mærkes i dette skønne hus, kontakt os for en fremvisning.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud