Stenderupvej 210, 6092 Sønder Stenderup

Indflytningsklar villa med lukket gårdhavemiljø og anneks i Sønder Stenderup.

I det aktive lokalområde Sønder Stenderup møder I denne fotte villa, der er istandsat med stor respekt for husets oprindelige stil og med fokus på energioptimering. Planløsningen er i familiens favør med fire værelser og indbydende opholdsrum, mens I ude får et fantastisk gårdhavemiljø samt en ugeneret have.
 
Fra adressen er I tæt på flere skove og strande. Eksempelvis kan I udforske Skamlingsbanken, Stenderupskovene, Skibelund og Binderup/Bjert Strand. Byen har en børnehave, mens der er fem kilometer til en god skole, der har busforbindelse. Her er fine indkøbsmuligheder og et stærkt foreningsliv med idrætsfaciliteter foruden en beboerforening, der arrangerer fællesspisning og banko. Som bonus er der kun ti minutters bilkørsel til Kolding centrum.
 
I 2010 er huset hulmursisoleret, og førstesalens badeværelse med vandbåren gulvvarme er istandsat. I 2012 er der foretaget en komplet facaderenovering med sandblæsning, vandskuring og maling samt isat nye lavenergiruder i hele huset.  I forbindelse med det nye Rotpunkt køkken fra 2015 har man samtidigt lagt tarkett gulve i under- og overetagen.
 
Inden døre venter en skøn, varm atmosfære og et herligt lysindfald takket være de mange vinduespartier - særligt i dagligstuen med flere indretningsløsninger til de komfortable møbler. Der er åben forbindelse til spisestuen og køkkenet ud i ét, hvor I også har glæde af en brændeovn og udgang til gårdhaven. Med hvide elementer præsenterer køkkenet sig meget tidløst med integrerede hårde hvidevarer, herunder induktionskogezonen med boostfunktion og to pyrolyseovne. Trækker I skufferne ud, vil I desuden lægge mærke til en fin detalje i form af, at det indvendige materiale matcher egetræsbordpladen og gulvet. Stueplanet afrundes af et gæstetoilet, da de fire værelser og badeværelset befinder sig på første sal.
 
Solen kan nydes i den pragtfulde gårdhave hele dagen, og om aftenen kan I rykke om på terrassen i haven. Her er desuden et 20 m2 isoleret anneks, eksempelvis til atelier, samt en garage.

Kontakt os

  • Trine Kjøller

  • Indehaver, Ejendomsmægler MDE
  • T: 6915 6000
  • M: 6915 6000

Bestil fremvisning

Giv et bud