Anemonevej 15, 6000 Kolding

Elegant, velholdt og indflytningsklar murermestervilla med attraktiv god beliggenhed.

På Anemonevej 15 i Kolding møder I denne velholdte og gennemførte villa, der præsenterer sig med en fordelagtig beliggenhed tæt på flot natur. Inde venter en veldisponeret planløsning i form af lyse, indbydende stuer og regulære værelser på førstesalen. Kælderen er god og yderst anvendelig. Velkommen til.
 
I bosætter jer i et stille og fredeligt område af byen, og fra matriklen tilgodeses I af korte afstande til de væsentligste af hverdagens gøremål. Inden for en radius af omtrent halvanden kilometer kan I tilgå skole, pasningstilbud og indkøb, mens I samtidig har den charmerende marina og stisystemerne ved fjorden ganske nær. Banegården nås på under ti minutter på cykel.
 
Ejendommen blev oprindeligt opført i 1938, og ude fra ses tydeligt resultatet af en omfattende facaderenovering, som huset undergik i 2013. Murværket er netpudset med silikat, hvorved det hvide udtryk bibeholdes uden krakeleringer, og samtidig er taget og trævinduerne udskiftet. Inden døre er hjemmet løbende vedligeholdt efter alle kunstens regler.
 
Beboelsesarealet opmåles til 92 kvadratmeter, hvortil yderligere 54 kvadratmeter gives i underetagen. Stueplanet består af to stuer og køkken i forlængelse af hinanden. I stuerne er de originale planker til stadighed på gulvet, og køkkenet er arrangeret i en hensigtsmæssig hesteskosform - ved kogezonen er der installeret en granitbordplade.
 
Etagen afrundes af et toilet, og på førstesalen venter to værelser, hvoraf det ene har udgang til en solrig altan. Kælderen indeholder et rummeligt badeværelse med gulvvarme, separat bruseniche og badekar samt et bryggers og et disponibelt rum, som I på grund af den fine loftshøjde kan bruge til alskens formål.
 
Haven er enkelt anlagt og nem at vedligeholde. De to terrasser, én af træ og én af fliser, er placeret perfekt i forhold til solen, og i forbindelse med dobbeltcarporten råder I over et skur og et aflåst hobbyrum.

Kontakt os

  • Trine Kjøller

  • Indehaver, Ejendomsmægler MDE
  • T: 6915 6000
  • M: 6915 6000

Bestil fremvisning

Giv et bud