Broagervej 31, 6000 Kolding

Flot, moderniseret og velindrettet villa med attraktiv beliggenhed.

I ét af Koldings veletablerede villakvarterer ligger dette lyse og indbydende hus netop nu klar til overtagelse. Boligen spreder sig over tre plan og indeholder blandt andet et skønt stuemiljø, to værelser samt to badeværelser. Hertil kommer en fin have samt en carport med integreret skur.
 
Foruden et pænt badeværelse er stueplanet dedikeret til et dejligt opholdsmiljø, hvor køkken-alrummet og stuen ligger i åben forbindelse. Det er særligt lysindfaldene fra både syd og vest, der sammen med udgangen til terrassen danner gode rammer om samværet. Køkkenets lette udtryk med hvide fronter og loftspots understreger yderligere den behagelige rumfornemmelse.
 
På førstesalen åbner reposen op for de to værelser, hvor særligt det ene tilbyder et charmerende kig hen over byens tagrygge og grønne trætoppe.
 
Den flisebelagte kælder er indrettet med et brusebadeværelse, et bryggers samt et disponibelt rum med et væld af anvendelsesmuligheder.
 
Udenfor er der gode chancer for at nyde solen på én af de to terrasser. Det er også oplagt at indtage en plet på plænen, som er ganske nem at holde. Haven udgør ligeledes et glimrende legeområde for store såvel som små. På Broagervej 31 kommer hverdagen til at glide som smurt med gåafstand til et godt udvalg af indkøbsmuligheder. Midtbyens stemningsfyldte gader nås på en hurtig cykeltur, og hvis der er børn i familien, vil nærheden til skole og fritidsaktiviteter uden tvivl vække begejstring.
 
Kunne I tænke jer at se nærmere på denne hyggelige villa? Så giv os et kald, så vi sammen kan aftale tid til en fremvisning.

Kontakt os

  • Trine Kjøller

  • Indehaver, Ejendomsmægler MDE
  • T: 6915 6000
  • M: 6915 6000

Bestil fremvisning

Giv et bud