Gøhlmannsvej 102, 6000 Kolding

Charmerende bolig på 190 m2 med god plads og en helt særlig atmosfære.

Denne skønne villa er beliggende i roligt område lige nord for Kolding Centrum, tæt ved det nye Universitet, Designskolen, Kolding Sygehus, indkøb, IBC, Marielundskoven/søen, Kolding Storcenter og samtidigt med nem og hurtig adgang til motorvejsnettet.

Huset er opført 1900 og løbende passet og vedligeholdt, f.eks. kan nævnes at vinduer og døre er fra 2004, taget er skiftet i 2005, badeværelset er fra 2009 og køkkenet er fra 2011.

Ejendommen er på i alt 190 m2 og indeholder i stueplan:

Pæn entré med indbyggede skabe.
Lækkert lyst køkken fra Vordingborg med fine detaljer og masser af skabsplads.
Stor charmerende stue med god plads til spisebord og sofaarrangement og med flotte gulve. Stuens centrum er den murede skorsten og den hyggelige brændeovn. Fra stuen er der udgang til en stor flisebelagt terrasse.
Flot badeværelse med bruseniche, klinkegulv med gulvvarme og med lyst inventar fra Designa.
Bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler.
Stort og godt værksted
Fyrrum.

På 1. salen er der 4 rigtig gode og store værelser samt en repos. På første salen har man mulighed for at sætte sit eget præg på både stil og indretning.

Grunden er på 549 m2 som primært er udlagt i græs så der er plads til familiens mindste, fine bede, en hyggelig terrasse samt et godt redskabsskur. Foran huset er der god plads til parkering af biler samt en lille hyggekrog.

Et charmerende hus med en helt særlig atmosfære, som fremstår indflytningsklar og med rigtig god plads - skal helt bestemt opleves!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud