Hjarupvej 150, 6000 Kolding

Fantastisk og spændende bolig der både byder på 313 m2 beboelse og plads til erhverv med 1075 m2 lagerplads.

Blot få min kørsel fra Vonsild ligger denne fantastiske og spændende ejendom som byder på mange muligheder. Denne ejendom rummer masser af plads i det store stuehus samt 3 store længer som kan bruges til et væld af anvendelsesmuligheder.
Boligen ligger blot 10 min fra Kolding Centrum og kun få min fra Vonsild by som bl.a. byder på en Super Brugs, gode idrætsforhold i Vonsild idrætshal og skole/daginstitutioner.
Boligen som hedder Svanemose gård er løbende blevet vedligeholdt med respekt for dets oprindelige stil og charme. Bl.a. kan det nævnes at de fleste vinduer i hovedhuset er skiftet i 2011 og taget er skiftet i 1999-2000.

Stuehuset er 313 m2 og i stueplan har man:
Entré ind til en stor og flot hall, hvor der er trappe til 1 sal.
Godt bryggers med god skabsplads og klinkegulv - indgang til køkken.
Fint lyst køkken med klinkegulv og god spiseplads - her har man en smuk udsigt til den store have.
Fra køkken/alrum går man ind i den flotte gildesal/stor spisestue med flotte sildebenspaket gulve og udgang til terrasse og have.
Hyggelig stor pejsestue hvor det flotte sildebenspaket gulve går igennem. Gulvet er lavet af Eg og fra tidligere egen skov.
Badeværelse med bruseniche og pænt lyst inventar.
Der er gulvvarme i hele stueetagen.

1 sal:
Når man kommer op på 1 sal, kommer man til hjertet i huset, som er et fantastisk flot rum med højt til loftet, synlige bjælker og store vinduer så der kommer masser af lys ind og man kan sidde og nyde udsigten ud over markerne.
Her er der pæne trægulve og masser af plads og muligheder for at indrette en stue eller lege plads for børnene.
I den ene ende er der 2 gode børneværelser og i den anden ende ligger soveværelset og husets andet badeværelse, ligeledes med bruseniche og lyst inventar.

Grunden er på 23.925 m2 og der er 3 store længer/lagerhaller på hhv. 389 m2/278m2/408m2=1075 m2 lagerplads + et uudnyttet loftrum på ca. 400 m2 over den ene lagerhal. Alle haller er opvarmede.
I den ene længe er der 2 garager samt en hal hvor der er toiletter og køkken og meget højt til loftet, samt en stor port i den ene side.
I længerne bliver der i dag drevet erhverv og her er masser af muligheder og kun fantasien der sætter grænser for hvad de kan bruges til.

Den store have ligger sydvendt og du har derfor solen hele dagen, samtidig med at du kan nye solen gå ned ud over markerne.
Haven er udlagt i græs og er derfor nem at holde.

Dette er en bolig der virkelig er passet og vedligeholdt og er derfor i en rigtig god stand.
Generelt bærer hele grunden og de 3 længer præg at vedligeholdelse og er passet flot.

Bolig der henvender sig til børnefamilien der ønsker god plads eller den selvstændige der ønsker erhverv hjemme.

Det kan nævnes at boligen kan sælges med en lejer der gerne vil leje længerne hvis dette ønskes.

Så drømmer du om at bo i et helt specielt hus med at masser af plads og muligheder, tæt på Kolding og alligevel tæt på naturen - så ring og book en fremvisning af denne fantastiske bolig.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud