Piledamsvej 29, 6000 Kolding

Denne hyggelige rødstensejendom er beliggende på rolig vej i Koldings sydlige bydel i gåafstand til Kolding Centrum, banegården, Det nye Universitet, IBC, Designskolen, forskellige indkøbsmuligheder, offentlig transport, fitnesscenter mm.

Ejendommen er opført i 1920 og løbende vedligeholdt og moderniseret bl.a. kan nævnes, at taget er skiftet, nogle af vinduerne er skiftet samt er der blevet lavet en karnap mv.

Ejendommen er i dag en to families ejendom og opdelt i to lejemål - der er en lejlighed på første salen (som i dag er lejet ud) og en lejlighed i stueplan (kælderen tilhører lejligheden i stueplan).

Lejligheden på første salen er på 65 m2 og indeholder:

Pænt ældre køkken med udsigt over haven, soveværelse, badeværelse med brus og stor stue med god plads til både spisebord og sofaarrangement.

Lejligheden i stueplan er på 72 m2 og indeholder:

Køkken/alrum - flot lyst køkken med masser af skabsplads, pænt moderniseret toilet og stor stue med pæne gulve med gulvvarme. Fra stuen er der nedgang til kælderen.

Kælderen er på 72 m2 og indeholder:

Tre gode disponible rum, badeværelse med brus, fordelergang - disse rum tilhører lejligheden i stueplan. Desuden er der indgang samt bryggers hvor der er vaskefaciliteter til begge lejligheder.

Til lejligheden i stueplan hører desuden egen indkørsel fra vejen og en super god og moderniseret garage på 36 m2 - garagen er med troldtekt lofter og opvarmes med brændeovn. Til ejendommen hører også et udhus på 24 m2.

Grunden er på i alt 605 m2 og udlagt i dejlig sydvendt have med hyggelige bede og buske, skønne terrasser - den ene terrasse er overdækket.

En spændende ejendom med central bynær beliggenhed og med mange muligheder. Huset egner sig både til udlejning og hvis man selv vil bo i ejendommen.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud