Uhrevej 2, 6064 Jordrup

Skøn landejendom beliggende i idyliske omgivelser med ridebane og 10 hestebokse.

Denne skønne ejendom ligger i et idyllisk ugeneret bakket landskab, og stadig tæt på Kolding med kun 11 min. kørsel til Kolding storcenter.
Ejendommen er beliggende mellem Jordrup og Lejrskov i et godt lokalsamfund tæt ved Fynslundskolen som går til 6. klasse, hvor der også ligger en børnehave og en sportshal, og i Jordrup er der gode handlemuligheder i Lokal Brugsen.
Der er gode transportmuligheder med kort afstand til en god motorvejsforbindelse og togforbindelse i Lunderskov, hvor der ligeledes også er gode handlemuligheder.

Det første der møder en når man kommer til ejendommen er en flot gårdsplads anlagt i grus, og med adgang til en garage og værksted i bygningen ved siden af boligen. Der er i denne bygning et nyere fyr som er opvarmning til boligen og der bliver på nuværende tidspunkt fyret med træ og med opbevaring af overskydende varme i en stor akkumuleringstank, så det ikke skal fyres hele tiden.

Boligen ligger med en god udsigt over marker til Lejrskov og udsigt over hele de næsten 3 HA velplaceret grund med både en meget hyggelig krog med en sø og flere hestefolde med en udendørs ridebane. Der er tilhørende ejendommen en lade som er indrettet til indendørs ridning og i tæt tilknytning til laden ligger den anden lade med plads til opmagasinering af foder og maskiner. Der i hjertet af hele ejendommen er en muret bygning hvor der er indrettet med plads til 10 heste i de store hestebokse hvor det er lavet praktisk med rengøring og fodring.

Boligens indretning:
Entré hvor der er trappe til 1 sal.
Godt bryggers med god skabsplads.
Fint lyst køkken med god spiseplads og med en flot udsigt til den store have.
Fra køkken/alrum går man ind i den flotte store spisestue med udgang til terrasse og have.
Hyggelig stue med meget plads og med kig udover marker.
Badeværelse med bruseniche og pænt lyst inventar.
1 sal:
Fordeler gang med adgang til de 4 store værelserne og et toilet. Der er fra 2 af værelserne adgang til en lille altan.

Det er en bolig med god plads i de 256 m2 og udover giver de andre bygninger oveni et areal med 1266 m2 under tag.

Fokus ting ved denne bolig:
- 10 meget fine hestebokse
- Nyere fyr, ca. 3 år gammelt
- Offentligt vand og kloak
- Flot bakket landskab med en hyggelig sø
- Hal til ridning
- Udendørs ridebane

Denne bolig og især boligens beliggenhed skal opleves, så hvis du ønsker en bolig med mange muligheder og ugeneret grund med plads til heste, så ring og book en fremvisning.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud