Rytterskolevej 17, 6000 Kolding

Skøn villa fra 2017 med separat forældre/børneafdeling og kort afstand til Lyshøjskolen.

Nu udbydes et skønt JJ Hansen kvaliteteshus beliggende på Rytterskolevej, som er en lukket villavej med indkørsel via Gl. Drejensvej og med kort afstand til en af Kolding bedste skoler, Lyshøjskolen - og samtidigt tæt ved børnehave, idrætsfaciliteter, bager og indkøb - og den skønneste natur med skov og vand, bl.a. omkring Kolding fjord, den nye badebro og Trapholt museet.
 
Villaen har optimal planløsning og indretning, med en separat forældre - og børneafdeling. Det hele er bundet sammen af huset hjerterum, køkken-alrummet, hvor der er højt til loftet.
 
Køkken-alrummet er i direkte forbindelse med stuen, kun adskilt af en moderne murstensvæg. Køkkeninventaret er hovedsageligt udført i sort eg, og alt inventaret og hårde hvidevare, i huset, er leveret af Invita. 
 
Forældreafdelingen består af et stort soveværelse med walk through closet, samt badeværelse med dobbelt brus. Der er indbygget spots i det meste af huset. 
 
Børneafdelingen er opdelt med 2 børneværelser med indbygget skabe. Et lidt mindre børneværelse/kontor og et badeværelse. Bryggerset er også beliggende i denne ende af huset.
 
Huset er tiltænkt at være så vedligeholdelsesfrit, som muligt, hvorfor der er minimalt træværk at male på huset. Haven er hovedsageligt anlagt med græs, omkranset af en høj i hæk i rødbøg. Der er dog fundet plads til en bærhave og en blomsterskrænt. Terrasserne er anlagt i sorte fliser, med mønstre af pigsten.  
 
Huset har også en dobbelt carport, der er knyttet til huset så man kan gå direkte ind i bryggerset i tørvejr.
 
Carporten har en skæv vinkel og integreret og isoleret redskabsrum/udhus. Et skønt og spændende hus - som samtidigt er funktionet til den moderne familie - skal opleves!!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud