Dit team


Trine Kjøller

Ejendomsmægler, MDE, HA/HD

Indehaver Trine Kjøller er uddannet ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. Hun har mange års erfaring indenfor ejendomshandel, både fra handel med private boliger og erhvervsejendomme. Derudover har hun en HD i afsætningsøkonomi og en baggrund fra den grafiske branche og reklamebranchen, hvilket giver de bedste forudsætninger for at præsentere og markedsføre din bolig på den mest optimale måde.

T: 2250 5959
E: tk@trinekjoeller.dk


Sarah Birch

Ejendomsmægler, MDE

Sarah Birch er uddannet ejendomsmægler og har været ansat hos os siden 2014. Du møder Sarah på fremvisninger og vurderinger, og når din ejendom er solgt, står Sarah i vid udstrækning for sagsbehandlingen.

T: 6024 9831
E: sb@trinekjoeller.dk


Kenneth Birk

Salg og vurdering

Kenneth Birk er uddannet finansøkonom og håndværker, og Kenneth varetager primært salg og vurdering af boliger. Du møder Kenneth på fremvisninger, til åbent hus, på vurderinger og i butikken. Kenneth arbejder derudover med internt sagsbehandling og markedsføring.

T: 91898208
E: kb@trinekjoeller.dk


Batman Kjøller

Firmahund

Batman Kjøller er vores firmahund. Han er primært ansvarlig for den gode stemning i butikken. Batman arbejder stadig på at lære, hvordan man opfører sig pænt og bliver en dygtig firmahund.

T: 6915 6000
E: info@trinekjoeller.dk

 

Ejendomsmæglerfirmaet Trine Kjøller og firmaets ansatte er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) & Danske Selvstændige Ejendomsmæglere (DSE). Se mere om organisationerne på www.de.dk samt www.dsemaegler.dk.

Forsikringsforhold:
Ejendomsmæglerfirmaet Trine Kjøller har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, Tlf. 7011 2020, www.tryg.dk. Forsikringen dækker formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa. Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 7025 3666, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk.

Samarbejdspartnere

Samarbejdsaftaler:

Realkreditinstitut:
Ingen
Pengeinstitut:
Ingen
Forsikringsselskab:
NEM-Forsikring, Dansk Boligforsikring, Frida Forsikring
Andre:
Pro-plan, Lokalavisen Kolding

 

Vederlag/provision/rabat modtager for fremskaffelse af:

Financiering
Ingen
Forsikring
NEM-Forsikring, Dansk Boligforsikring
Annoncering
Lokalavisen Kolding
Andre ydelser
Pro-plan

 

Kontakt os for yderligere oplysninger omkring vederlagets/provisionens/rabattens størrelse