Om os

Ejendomsmæglerfirmaet Trine Kjøller er uafhængigt og stiftet af indehaver Trine Kjøller i 2012. Vores mål er at tilbyde kunderne et alternativ til de store kædemæglere med øget fokus på den personlige bolighandel og med større fleksibilitet og valgfrihed for den enkelte kunde.

At vi er uafhængige betyder, at vi ikke er bundet af en kæde eller andre finansielle samarbejdspartnere. Derfor kan du vælge netop den bank, kreditforening eller rådgiver, du føler dig mest tryg ved. Til gengæld er vi selvfølgelig medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og underlagt de samme lovkrav som alle andre mæglere. Det betyder, at du som kunde er i absolut professionelle hænder.

Vi har et bredt lokalkendskab til Kolding og omegn og mange års erfaring med salg af både private boliger og erhvervsejendomme. Vi har nu valgt at specialisere os i salg af private boliger, og vi tilbyder salg af alle former for villaer og parcelhuse, ejerlejligheder, ideelle anparter, sommerhuse og andelsboliger.

Vi tror på, at vi skaber de bedste resultater i samarbejde med vores kunder. Vi går ind for personlig bolighandel, og derfor udarbejder vi altid en individuel plan med den enkelte kundes behov i fokus.

Ring for en drøftelse af din boligsituation. Hos os er alle kunder og handler lige vigtige!

Vi har mange tilfredse kunder

Køberrådgivning

Det kan være svært at huske alt det man skal, når man køber bolig. Vi tilbyder derfor at hjælpe dig med alt det juridiske og tekniske når det kommer til køb af ny bolig. Vi er certificerede køberrådgivere ved Dansk Ejendomsmæglerforening.

 

 

 

Kontakt os