Skal du sælge?

Ejendomsmæglerfirmaet Trine Kjøller er et personligt og uafhængigt ejendomsmæglerfirma, der tilpasser salgsforløbet til dit behov og din aktuelle situation.
Vi tilrettelægger forløbet i tæt samarbejde med dig, og annoncerer efterfølgende din bolig på både trinekjoeller.dk, boligsiden.dk, boliga.dk og i Lokalavisen. Vi er desuden meget aktive på sociale medier - herunder Facebook - og booster gerne din bolig efter aftale. Vi gør brug af den nyeste teknik med brugervenlig hjemmeside, apps og med platforme tilpasset både tablets og smartphones.

Vi lægger stor vægt på korrekt prisfastsættelse, der baseres på mange års erfaring, et højt fagligt niveau og indsigt i det aktuelle boligmarked. Vi sørger ligeledes for en effektiv markedsføringsplan og rådgiver også om klargøring af boligen, såfremt dette kan fremme salget.
Vi har en flot og præsentabel butik i Sydbanegade med parkering lige ved døren. Vi har altid kaffe på kanden og er altid klar til en uforpligtende drøftelse af din boligsituation.

Kontakt os allerede i dag via nedenstående vurderingsformular - for en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos os får du et ejendomsmæglerfirma, der følger dit ejendomssalg tæt hele vejen - lige fra første uforpligtende salgsvurdering til nøglerne er overdraget til køber.

Bestil en gratis salgsvurdering